Lavanda i proizvodi od lavande
LAVANDIN PRIVJESAK ZA RETROVIZOR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrećica lavande 8g sa mogućnošću tiska i dotiska loga vaše tvrtke!

 

MIRISNI PRIVJESAK ZA KLJUČEVE

 

Mogućnost tiska i dotiska loga Vaše tvrtke na vrećicu!

 

 

 

 

 
MIRISNE VREĆICE LAVANDE

Vrećice su punjene sa čistim cvijetom lavande. Moguće su različite boje i meterijali vrećica, te su vrlo pogodne za tiskanje ili vezenje raznih zahvalnica, logotipa, poruka i sl.

Zapremina: 10g, 20g, 30g

Proizvodi i puni: EKOPLANT RAČIĆ

 

 

 
AMFORE SA LAVANDOM

Amfore su jedan od tradicionalnih simbola Mediterana.  Nudimo Vam ih  nakapane  eteričnim uljem lavande (idealne su za osvježivanje manjih prostora) ili sa magnetima kao ukras.

Proizvodi i puni: EKOPLANT RAČIĆ

 
SAPUN LAVANDA

Glicerinski sapun s eteričnim uljem lavande, izrazito antiseptičkog karaktera. Pogodan za masnu i problematičnu kožu. Djeluje opuštajuće i relaksirajuće.

Proizvodi: EKOPLANT RAČI

 
ŠUMEĆA KUGLA ZA KUPANJE SA LAVANDOM

Šumeća kugla za kupanje u kontaktu sa vodom rastvara se (uz šumeću reakciju) i pritom oslobađa eterično ulje lavande, koja svojim mirisom opuštajuće djeluje na vaš organizam.

 
HIDROLAT LAVANDINA

Hidrolat je nusproizvod u destilaciji lavande pri dobivanju lavandinog ulja. Hidrolat lavande, kao tonik s mirisom lavande, idealan je za njegu gotovo svih tipova kože. Služi za masažu, dezinfekciju kože, kod uboda insekata, osipa, manjih posjekotina i ogrebotina, za parno glačanje rublja, osvježavanje prostora...

Proizvodi: EKOPLANT RAČIĆ

 
ETERIČNO LAVANDINO ULJE

Ulje lavande je idealna prva pomoć kod lakših posjekotina; ima isto djelovanje kao alkohol, ali ne peče! Inhaliranje ovog eteričnog ulja djeluje kao tonik za cijeli organizam, osvježava i umanjuje iscrpljenost. Eterično ulje lavande je i vrlo poželjan dodatak kupkama.

Proizvodi: EKOPLANT RAČIĆ

 
JASTUK SA LAVANDOM

Brojna ispitivanja potvrđuju da lavanda ima umirujuće djelovanje na živčani sustav. Zbog toga su se, u narodu, u jastuke za spavanje dodavali i cvjetovi lavande, kako bi svojim aromatičnim mirisom uvodili u san. Jastuk je napravljen od pamuka, a punjen lavandinim cvijetom od eko lavande, lavandinom stabljikom i izmrvljenom spužvom.

Proizvodi: OPG RAČIĆ

 
GLINENE PLOČICE SA LAVANDINIM ULJEM

Glinene pločice različitih oblika (konjić, delfin)  mogu se nakapati sa eteričnim uljem lavande. Pogodni su za osvježavanje manjih prostora.

Proizvodi: OPG RAČIĆ

 


Kontakt

ENOEXPERT d.o.o.
Zagreb

Tel/fax:
01 / 2325 572

Mob:
091 /  588 4301

E-mail:

hrenivana@gmail.com

Promotivni proizvodi

Partneri